به گزارش خبرنگار قدس آنلاین از بجنورد،این مستند 20 دقیقه ای به موضوع آیین های عزاداری سید و سالار شهیدان در بین ایلات عشایر کوچرو کرمانج خراسان شمالی می پردازد.
کارگردان این مستند می کوشد با حضور در مناطق قشلاقی عشایر این استان در منطقه 'مراوه تپه' در استان گلستان، تاثیر فرهنگ و عقاید مذهبی عشایر کرمانج شیعه را بر اقلیت ترکمن سنی مذهب این ناحیه به نمایش بگذارد.
در این مستند سعی شده با توجه به همزمانی فصل قشلاق عشایر با ماه های محرم و صفر و حضور عشایر کرمانج خراسان شمالی در منطقه مراوتپه، میزان عشق و ارادت آنان به سیدالشهدا و نحوه عزاداری آنان در روزهای تاسوعا و عاشورا و میزبانی قوم ترکمن از آنها را به تصویر کشیده شود.
همراهی ترکمن های منطقه مراوه تپه و حضور آنان در مراسم سوگواری تاسوعا و عاشورا در میان چادرهای عشایر خراسان شمالی از نکات قابل توجه این مستند تلویزیونی است.
این اثر مستند به تهیه کنندگی، کارگردانی، تصویربرداری و صدابرداری 'علی ظریفیان' ساخته و توسط 'محمدتقی علی آبادی' تدوین شده که تحقیق و پژوهش آن بر عهده 'علیرضا مهاجری' بوده است
انتهای خبر/.
۱۹ آذر ۱۳۹۱ - ۱۳:۳۱
کد مطلب: ۸۹۶۰۵
قدس آنلاین: مستند تلویزیونی 'محرم در آلاداغ' در شبکه استانی اترک خراسان شمالی تولید و آماده پخش شد.<BR>
زمان مطالعه: ۱ دقیقه




نظر شما